Letizia Baas

Letizia BaasLetizia Baas is specialist voor advieswerk en projectwerkzaamheden. Zij adviseert onder de bedrijfsnaam Letizia Baas

Haar aanpak is er altijd op gericht uw organisatie verder te helpen. Zodat u na afronding van haar werkzaamheden het stokje weer over kunt nemen.

Stijl: resultaatgericht, zonder omhaal, concreet en betrokken
Skills: ingewikkelde zaken inzichtelijk maken, problemen niet alleen analyseren, maar vooral oplossen
Specialist: met een grote interesse in de financiële aspecten van arbeidsvoorwaarden; met een groot netwerk van professionals op de achtergrond

Professionele achtergrond Letizia Baas

HEAO-diploma en permanente bijscholing via post-academische opleidingen.
Zeer ervaren in diverse functies in het bedrijfsleven: bank, werkgeversvereniging en telecommunicatie; zowel staffuncties op het gebied van arbeidsvoorwaarden als in algemeen P&O-management.

Letizia is als meer dan 20 jaar zelfstandige professional, in veel verschillende sectoren, met een meer dan bovengemiddelde belangstelling voor pensioenvraagstukken.

Due Diligence

Letizia heeft ervaring met het verrichten van Due Diligence op het gebied van personeel: o.a. zijn de juiste CAO’s van toepassing, worden zij juist toegepast, hoe ziet het personeelsbestand er uit, zijn er lopende juridische procedures en welke risico’s doen zich daarbij voor? En: hoe is de situatie rond de pensioenregeling?