Waardeschatting Bedrijf?

waardeschatting bedrijfEen degelijke waardebepaling van uw onderneming is een goed startpunt voor de verkoop van uw bedrijf. Zo krijgt u zicht op wat u uit de opbrengst van de verkoop van uw bedrijf kunt verwachten. Een waardebepaling van uw bedrijf geeft ook zicht op kansen om de bedrijfseconomische prestaties van uw bedrijf te verbeteren: zaken die u zou kunnen aanpakken zodat uw bedrijf verder in waarde stijgt. Maar ook staat u sterker in de (latere) onderhandelingen met kopers. Een degelijke waardebepaling heeft zeker zo zijn voordelen.

De WaardeSchatter MKB geeft u snel en eenvoudig een globale waardeschatting van uw bedrijf. De WaardeSchatter MKB is gebaseerd op de principes van een rendementsmethode die ook de vermogenspositie van uw onderneming meeweegt.

Globale waardeschatting bedrijf?

Dus, wilt u een snelle en globale indicatie van de waarde van uw bedrijf? Dat kan uitstekend met de WaardeSchatter MKB op deze website. Deze maakt een globale schatting op basis van recente historische gegevens zoals vermogenspositie en rentabiliteit.  Of download deze WaardeSchatter MKB voor iPhone uit de Apple App Store. Omdat de omvang van uw invoer beperkt is moet u ermee rekening houden dat een uitgebreidere en zorgvuldigere bedrijfswaardering zal kunnen afwijken. Voor een eerste indruk geeft de WaardeSchatter MKB u een goede indicatie.

Uitgebreide waardeschatting bedrijf?

Een meer uitgebreide waardeschatting bedrijf geeft u natuurlijk een scherper beeld op van de waarde van uw onderneming. Dat vraag wel wat analyse en rekenwerk. Maar daarmee wordt ook wel een beduidend betere bedrijfseconomische basis gelegd voor bedrijfsoverdracht!

©BBO&F